wat is shamballa?

 

Shamballa is een vervolg, een verdieping van Reiki. 

 

Verder is Shamballa een staat van bewustzijn en een etherische locatie waar het Verenigd Bewustzijn van een groot aantal Meester energieën aanwezig is. Shamballa is de Bron waaruit wij allen voort komen en bestaat uit alleen pure liefde.

Vanuit Shamballa wordt je geholpen door Lichtwezens ( o.a engelen) Deze Lichtwezens zijn pure energie.Wij zijn ook immers pure energie, onze ziel is energie en daar werk ik mee. Ook jij kunt hun hulp vragen of krijgen. Dat is makkelijker als je denkt. Heb je hier vragen over of wil je het leren neem contact met me op.

 

Weg uit je denken,uit je hoofd.  Weer durven voelen en gewoon zijn.

 

Shamballa energie brengt harmonie in de mens. Harmonie is balans in je zelf.  Weer worden wie je bent zonder werkelijk te veranderen. Ben je met jezelf in balans dan kun je met Onvoorwaardelijke Liefde naar jezelf, naar andere mensen en de wereld om je heen kijken. Dan wordt alles, ook die ander en de wereld, om je heen weer wat mooier en beter. Wat is er nu mooier als onvoorwaardelijke liefde kunnen geven en ontvangen? Je leert dan bijna vanzelf om ook niet meer te oordelen en dat is een prachtig geschenk voor jezelf en voor die ander. Dit is zeker niet altijd even gemakkelijk maar wel mogelijk en iedere keer dat je er mee bezig bent is het een stapje naar een mooiere wereld. Voor jezelf, voor alle andere mensen en uiteindelijk ook voor Moeder Aarde. 

 

Je ontdekt, leert het verschil te ontdekken tussen wat je denkt te voelen (in je hoofd) en wat je echt voelt (in je lijf).  Werkelijk een wereld van verschil. 

Daarnaast leer je dat je altijd een keus hebt ook al maak je geen keuze. Dat is de vrije wil die we als mens hier op aarde hebben.