Joze

 

wie ben ik?

 

Mijn naam is Jozé Stoop de Haan en ik woon in Boekel, Noord Brabant. In december 2012 ben ik thuis mijn Shamballa praktijk gestart.
iets in mij wist altijd al dat er meer was tussen hemel en aarde maar als je niet weet wat jermee kan of mag. In juni 2011 ben ik cursussen gaan volgen over Shamballa en toen vielen al snel veel dingen voor mij op hun plek.
Na ruim 9 jaar thuis is mijn praktijk  nu min of meer opgegaan in Holistisch Centrum Jota, waar ik op 1 oktober 2021 ben ik samen met vennoot José van Erp mee ben gestart. Voor meer informatie over Jota zie www.holistischcentrumjota.nl
Jota staat voor Jezelf Ontwikkelen Toekomst Anders.

Inmiddels weet ik dat ik Heldervoelend ben, wat betekent dat ik niet alleen via mijn handen ‘voel’ maar ook zo dingen van mensen dingen binnen krijg, bijvoorbeeld tijdens een gesprek.

 

 Dat varieert  van allerlei emoties tot  o.a fysieke pijn.

 Ik help jou als mens om naar stukjes in jezelf te kijken, dingen die omgeruimd kunnen worden los te laten waardoor er weer ruimte komt voor nieuwe energieën en positiviteit. Een stukje bewustwording in jezelf, vandaar uit een stukje spirituele groei. Ik kijk mee met wat je voelt van binnen, ja wat je letterlijk voelt of ziet in je lijf. Dat kan door visualisatie maar ik probeer je allereerst te laten voelen wat je voelt. Ik werk met jouw energie en dat kan ik je zelf laten ervaren. Op deze manier wil ik je ondersteunen om weer in je eigen kracht te komen.
Ik krijg hulp vanuit het universum, onder andere van engelen maar ook van overledenen.

Iedereen, van jong tot oud is welkom. Voor mij is het een natuurlijk gegeven dat ik met kinderen anders werk als met volwassenen. Als ouder mag je natuurlijk bij je kind blijven als ik ga behandelen. Voel je vrij om hier naar te informeren als je denkt dat mogelijk ook jouw kind op een andere manier hulp kan gebruiken. 

Op het moment dat ik je behandel of met je in gesprek ben geef ik door wat ik voel of door krijg vanuit het universum. Het is dan aan jou om er iets mee te doen, om te kijken wat je er mee kunt. Als je bij mij bent kijken we samen of het duidelijk is, waar het vandaan komt en wat je er eventueel aan kunt of wilt doen. Bepaalde patronen veranderen? Zaken opruimen, loslaten? Aan jou de keus!

Pijnklachten onstaan vaak door onbalans in jezelf. Ik kijk samen met je waar het aan kan liggen en wat er mogelijk aan te doen is. Meestal krijg je adviezen en/of oefeningen van me mee.
Voel je vrij om conact op te nemen met wat voor vragen of klachten dan ook.

 

In een behandeling ga je dingen aan, zaken aan het opruimen. Klachten kunnen wel eerst even verergeren maar dat gebeurt niet voor niks natuurlijk. Iets wat in het  "donker"  zit wil  niet gevonden of gezien worden. Maar in dat "donker" vind je vaak wel je onderliggende klacht, je probleem.
Soms ontdek je een patroon, een rode draad die door je leven loopt en door dingen anders te gaan doen, anders te benaderen (vaak is het begin acceptatie en vertrouwen)  kun je die rode draad beïnvloeden. Die  rode draad is meestal een negatieve draad en loopt vaak al door vele levens met je mee maar kan ook een rode draad in een familielijn zijn.

 

Mijn werkdagen zijn variabel. Ochtend, middag of avond is mogelijk.  Afspraaktijd is altijd in overleg.

Afspraak gemist of niet tijdig afgezegd (24 uur) dan wordt deze in rekening gebracht.