intuïtieve massage

 

In plaats van een handoplegging kan je ook een intuïtieve massagebehandeling krijgen. Net als bij een handoplegging laat ik bij intuïtief masseren ook mijn handen hun gang gaan. Dat betekent dat ik bijvoorbeeld gedurende langere tijd de rug/schouders masseer en relatief kort je benen en voeten. Meestal komt wel gewoon je heel lijf aan de beurt. Maar het kan ook zijn dat ik de linkerzijde van je lichaam anders masser als de rechterzijde. Dat heeft met de emotie en ratiokant te maken in je lichaam. Uiteraard vertel ik ook tijdens het masseren wat ik tegenkom aan blokkades.

Heb je al langere tijd last van bepaalde pijnklachten dan kijk ik wat ik daar aan kan doen. Dat betekent meestal wel dat je wat vaker terug mag/moet komen maar dat kan dan eventueel ook voor een korte massage zijn. Dan behandel/masseer ik alleen even de pijnlijke plaatsen. Die pijnlijke plaatsten hebben vaak een energieblokkade als oorzaak, als je de blokkade weg kunt halen verdwijnt de pijn meestal ook vanzelf.

Een ander voordeel kan zijn dat je beter in je vel komt te zitten door de ontspanning die optreedt na de massage. Een betere doorstroom van de energie wordt immers sowieso al bevordert door deze wijze van behandelen.

Het is verstandig om te zorgen dat je niks meer hoeft na een massage want naast de ontspanning werkt het vaak ook op emotioneel vlak nog even door.
Belangrijk is dat je na een massage een paar dagen veel water drinkt.