Helen via de handen

 Ik werk vooral met mijn handen.

 Tijdens een behandeling stroomt er veel energie door mijn handen en op deze manier spoor ik in het lichaam blokkades bij de klant op. De energie doet ter plekke zijn werk of geeft een aanzet om het lichaam of de klant aan het werk te krijgen. De klant krijgt soms adviezen van mij of vanuit het universum maar het is aan de klant zelf om er iets mee te doen. Iedereen heeft immers een vrije wil. Maar je komt natuurlijk niet voor niks om hulp vragen. 

 Ik voel veel via mijn handen maar krijg ook boodschappen door van o.a. Engelen. Soms komen overledenen even “binnen” om iets te vertellen. Ik plaats mijn handen vrijwel altijd op op het lichaam van degene die ik behandel. Maar dat doe ik alleen als jij dat goed vindt. Er kan een reden zijn waarom je er moeite mee hebt, dat ze direct op je lichaam gelegd worden, dan houd ik ze een stukje boven je lichaam. Dit gaat altijd in overleg.

 

Mijn handen zoeken hun eigen weg, ik kijk/voel waar mijn handen heen willen.

 

 Het kan zijn dat daar waar mijn handen liggen je veel warmte voelt. Het kan op die plaats zwaar gaan voelen of juist ruimer maar het kan ook maar zo zijn dat je armen bijvoorbeeld ineens heel zwaar worden. Dat is dan de energie die in je aan het werken is. Uiteraard leg ik vooraf en tijdens de behandeling uit wat ik doe of wat ik voel, wat er binnen komt aan boodschappen. 
Het kan zijn dat ik tijdens een handoplegging een klankschaal inzet maar ook dit gebeurt alleen in overleg en met toestemming van jou.