Foto.

 Via een foto leg ik op zielsniveau contact maar dat kan alleen als de persoon op de foto toestemming gegeven heeft. Ook kinderen dienen hun toestemming te geven aan degene die met de vraag komt om hun foto te lezen. Incidenteel lees ik ook foto's van dieren. Aan overledenen (en eventueel dieren) vraag ik zelf toestemming om contact. Het maakt niet uit of het een oudere of recente foto is, degene op de foto hoeft er ook niet mooi op te staan, is voor mij allemaal niet belangrijk. Ik leg immers op zielsniveau (energetisch) contact. Het is wel fijn als de persoon waar het om gaat alleen op de foto staat. Dit om energievermenging te voorkomen tijdens het channelen.

Uiteraard is deze behandeling ook gericht op Liefde en Licht sturen naar die persoon.

Als degene die op de foto staat  toestemming heeft gegeven kan ik met  hem/haar op zielsniveau in gesprek  en de zaken die ik dan door krijg zet ik op papier. Het is wel zo dat ik het niet mooier kan of mag maken als wat ik binnen krijg. Dat kan soms dus pijnlijk/confronterend zijn. Het ‘verslag’ van het foto lezen gaat in overleg naar de degene die erom gevraagd heeft tenzij anders aangegeven wordt.

Soms is er wat meer tijd nodig voor contact met de persoon op de foto. Dat laatste weet ik vrijwel meteen na het zien/voelen van de foto. Meestal heb ik meerdere contactmomenten met de persoon op de foto. Dat ligt ondermeer aan de vraag die met de foto meekomt. In tijd kost dat meestal 3 á 4 weken.

Boodschappen die doorkomen van een overledene zijn ook niet altijd even leuk maar ook hier geldt dat ik het niet mooier kan/mag maken als het is. Het is het aan jou wat je er verder mee doet, kunt of  wilt.

Is de persoon nog in leven, dan is het vooral de vraag of degene zich herkent in wat ik door gekregen heb en wat hij/zij ermee wil of kan. Heel belangrijk is wel dat iets wat op zielsniveau zit/speelt heel anders kan zijn als in het hier en nu. Het zelfde geldt voor dieren, die geven soms iets door waar hun baasje niet blij van wordt of misschien niet wil weten. Het kan echter ook ten goede keren bij een bepaald gedrag van het dier, omdat er immers duidelijkheid komt.