cursussen

 

Cursus     ‘ De reis op zoek naar jezelf in jezelf.’

 Een interactieve cursus die vooral om bewustzijnsontwikkeling draait. De cursus vindt plaats in kleine groepjes ( maximaal 4 personen) of individueel. In een klein groepje is veilig maar ook fijner omdat je samen kunt delen maar vooral ook van elkaar kunt leren.

Een cursus(sen) waarin je verdieping krijgt van wat Shamballa is, wat je er zelf mee kunt en dat iedereen kan leren zijn/haar handen op te leggen als je wilt. Bij jezelf maar ook bij een ander. Dit is echter maar een klein onderdeel van de cursus. 

Daarnaast ga je middels het delen van inzichten, meditaties en oefenen met energieën in en buiten je lichaam ontdekken wie je bent en wat je wilt. Hoe je eventueel zaken kunt of wilt veranderen, de bewustzijnsontwikkeling. Je mag het ook zien als een vorm van mindfulness training.

Je leert door oefeningen voelen wat je voelt, waar je het voelt en waarom je het juist daar voelt.

 Wat kan je of wil je daar dan mee met dat gevoel, dat voelen?  Kom op cursus en ga het ervaren!

 

 Cursus:   ‘ In je kracht komen’

 Een combinatie van bewustwording en assertiviteit. Via praktische oefeningen en theoretische uitleg willen Hanneke van Asseldonk en ik samen met jou kijken waar jouw kracht zit, wat je ermee kunt, want ons motto is

                                                                                                                                            “Het mooiste wat je kan worden is jezelf”.

 

In deze cursus leer je onder andere opkomen voor jezelf, dichter bij jezelf komen, sterker worden, grenzen aan leren geven. Hanneke van Asseldonk is orthopedagoog en breintherapeut (BSM-de Jong therapie) en heeft een praktijk in Zijtaart. Voor meer informatie zie www.lein5coaching.nl.  Deze cursus is zowel voor kinderen als jong volwassenen en volwassenen geschikt. Kleine groepjes omdat we je een veilge omgeving willen bieden.

 

Cursus Co-creëren

Door overtuiging en bewustwording van je gedachten creër je je eigen leven en dus ook je toekomst. Ja makkelijker gezegd als gedaan.

In enkele dagdelen leer je hier meer over en kun je gaan creëren!  Interesse? Neem contact met mij op.